2017. április 15., szombat

Davis Cup: Kyle Edmund podal Great Britain debut finále v Belgicku

Kyle Edmund, ktorý otočí 21 v januári, bude mu Davis Cup debut vo finále proti Belgicku tu v piatok, pričom je pridaná záťaž Veľkej Británie ambíciou vyhrať titul prvýkrát v 79. rokoch.

Náš tím kapitán, Leon Smith, potvrdil svoj záväzok niesť all-for-one etiku, ktorá sa vyznačuje britskú akciu až po konci nechala otvorené dvere James Ward hrať konečnej gumu v nedeľu ak Edmundova debut proti ďalekej najlepší hráč Belgicko, svetovo No16, David Goffin, sa naozaj nepodarilo v prvom zápase tie.Great Británii nesmú brať Belgicku ľahko v Davis Cupe Prečítajte si viac

nie debutant má získal živú kaučuk vo finále Davisovho pohára a Edmund, zaradil 100 na svete, je staršia o iba dvoch dní, než bol najmladším objaviť, Francúz Paul-Henri Mathieu - ktorý ostro sa dve sady, než stratí rozhodujúcim päť -setter proti ruskej Michail Južnyj v roku 2002.Ide o akési silnejúcim tlakom, ktorý bude buď odhalí skutočné kvality Edmundova alebo Bet365-Vyzdvihnúť svoj bonus premôcť ho. Zatiaľ neznelo to ani trochu nervózny štvrtok.

"Je to môj prvý zápas Davisovho pohára pre moju krajinu," povedal záležitosť vecne krátko potom, čo tímy boli vyhlásené v mieste konania koncertu, jaskynné Flanders Expo na okraji mesta Gent - ktorý sa stane mať strechu niekoľko centimetrov kratšie požadovanej výšky

Edmund, ktorý sa presťahoval z Johannesburgu do Beverley so svojou rodinou vo veku troch rokov, dodal .: "je to vzrušujúce sama skutočnosť, že je to konečná. Zároveň je to udalosť tím a tím je na prvom mieste. Mojou úlohou je da ť to najlepšie a dať mi všetko.Konečným cieľom je samozrejme umiestniť bod na doske pre Veľkú Britániu "

Ak sa 20-ročných vyhrá, bude to značný bonus. či jede Goffin na päť setov, bude mať tiež slúžil príčinu zaslaním možná unavený súpera do prvých reverznej dvojhry v nedeľu proti Andy Murray.

Murray, svet NO2, ktorý uprednostňuje tento posledný celé leto, hrá druhé dvojhry v piatok proti Ruben Bemelmans, ktorý by mal byť bankár.Svet No108, ktorý získal osem a prehral 11 zápasov za svoju krajinu za sedem rokov, bol prekvapivo prednosť Belgicko druhého najlepšieho hráča, 84.-zaradil Steve Darcis, ktorej zotavenie zo zranenia nemusí byť úplný.

< p> Andy a Jamie Murray bude hrať Darcis a Kimmer Coppejans (zaradený 128 vo dvojhre), vo štvorhre v sobotu, takže nie je miesto pre britské štvorhra špecializovaného Dominic Inglot.

Smith, ktorý sa osviežujú britskej komando, pretože jeho vy menovanie ako kapitán pred piatimi rokmi, má každý vieru v Edmund potom, čo videl neho hrať dobre na antuke v Južnej Amerike na začiatku tohto mesiaca, ale tiež vie, že Ward, ktorý bol hrdinský v tailgunner rolu v tíme, môže byť ideálne poistenie v konečnej singles v nedeľu proti Bemelmens.

"bolo to vždy bude ťažké rozhodnutie, ktorá začala cez víkend," povedal Smith. "Dobrá vec, ktorá sa zhodovala s týmto kravatu bolo, že NO2 dvojhry hráči mali všetci dostať do dobrej formy.James vyhrala v Indii výzvu, Kyle vyhrala v Južnej Amerike výzvou. Bolo to naozaj dobrá situácia, v ktorej by som mal byť.

"Myslím, že tam, kde Kyle sedí - a je na tomto povrchu veľmi príjemný - je to dôvod, prečo začíname takýmto spôsobom.


Ale aj tak to bolo veľmi ťažké rozhodnutie. "

Murray bude mať značný prístup vo výbere (hoci to nikdy nie je stranická línia) a povedal, že Edmunda bol na tento týždeň ohromený. "Veľmi dobre hrá," povedal skot.

tipovanie na Bet365

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése