2017. április 13., csütörtök

Derrick Rose by mal vrátiť k NBA otvárač býkov po úspešnej operácii oka

Unibet-Vyzdvihnúť svoj bonus style="display:block;margin:auto;text-align:center;" src="https://i.guim.co.uk/img/media/6b555346e87cb10738181ed6876108e375d00bb0/0_664_3760_2253/3760.jpg?w=700&q=55&auto=format&usm=12&fit=max&s=5e185cf18525fc7fac48163e01429e47" />

Chicago Bulls ocitnú v známom mieste, čakajú na Derrick Rose sa vráti z operácie.

Tentoraz je to jeho ľavej očné jamku na vzostupe, a ani jeden z jeho problémových kolená.

Rose musel na operáciu opraviť ľavý orbitálnej zlomeninu v stredu, jeden deň potom, čo bol lakťom do tváre jedného z jeho spoluhráči počas tréningu. Tréner Fred Hoiberg povedal, že prevádzka pri Rush University Medical Center v Chicagu "šiel, ako sa očakávalo."

Nebol by dal harmonogram na ruže návrate a on ho nevylúčil k otvárača 27. októbra proti Clevelandu [Bulls neskôr tweeted, že Rose sa vráti k "ba sketbalových aktivít" Za dva týždne: Chicago Bulls (@chicagobulls) OFFICIAL: Derrick Rose postup išiel podľa očakávania dnes odhaduje na obnovenie basketbalové činnosti za dva týždne.http://t.co/reizt0KREqSeptember 30. 2015

Hoiberg povedal v roku 2011 NBA MVP bol zranený potom, čo robí "veľkú základnú drive" a zloženie na roh.

"Je to nešťastné, že nebude môcť byť súčasťou väčšiny sústredenie a preseason, "povedal Pau Gasol. "Je to užitočné čas pre akýkoľvek tím, aby si tímy na trati, položiť základy pre novú sezónu a to najmä s novou filozofiou, nový tréner."

Hoiberg povedal Rose bude môcť zúčastniť postupov a spustiť, a mal by byť schopný vyzdvihnúť tohto trestného činu podľa svojho nového trénera púhym pozorovaním.

"nevieme, ako veľmi budete môcť robiť, aj keď je to v režime zotavenie, ale stále bude tu, učenie, "povedal Hoiberg. "Tak pôjdeme podľa očakávania, pokiaľ ide o uvedenie naše veci v.Pridali sme niekoľko nových akcií, dnes a ľudia sa zdalo, že vyberanie veci dobre. "

Dr Christine Nelson, oko špecialista a profesor na University of Michigan zdravotníckeho systému, povedala, že sa často odporúča až šesť týždňov off, a to najmä u pacientov, ktorých činnosť dať je v ohrození pre ďalší poranenia očí.Ale povedala športovci dychtivé vrátiť do hry by pravdepodobne robiť tak bezpečne v kratšom čase tým, že nosí masku alebo okuliare.

Aj keď to vyzerá, že Rose nesmie chýbať žiadnej zápasov, posledná vec, ktorú Bulls potreba bol ich hviezda stráž bod ísť dole na prvý deň praktík, a to najmä s novým trénerom.


býky vráti prakticky bezo zmeny po tom, čo vyhral 50 hier a prehral s LeBron James a Cleveland Cavaliers vo výc hodnej konferenčné semifinále.Vedenie predsa robil veľkú zmenu pri postrannej čiary nahradením hard-jazda, defenzívne orientovaný kouč Tom Thibodeau s Hoiberg.

Veria Hoiberg bude robiť lepšiu prácu distribúciu minút a zmiernenie záťaže, čo bude výsledok v čerstvejší tímu v play-off.

A veľký kľúč, samozrejme, je Rose zdravie.

minul všetky sezóny 2012-13 po pretrhnutí jeho ľavej ACL počas prvé kolo play-off v roku 2012, a hral len 10 hier pred dvoma rokmi po natrhnutie menisku v pravom kolene. Mal tiež menšie postup na pravé koleno konca minulého obdobia a rovnaké staré otázky aj naďalej vznášať sa nad ním.

Môže to zostať zdravý?A možno ho dôsledne vykonávať na elitnej úrovni?

"Tento tím je v dobrej nálade," hovorí Joakim Noah. "Takéto veci sa stávajú. Nie je to koniec sveta, a ja viem, že to bude prísť a pomôcť viesť tento tím. "

Hoiberg povedal Rose byl,s tále vo veľkej duchmi ', keď hovoril v utorok v noci.

< p> "mal naozaj dobrý deň ísť do zachytil nešťastnej koleno," povedal Hoiberg. "Je to stále skvelé miesto. Je to len dostať sa cez to. "

Unibet poker bonus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése